Remy Bailloux (a schnestra), Lucie Bailloux e Georg Hammer mainan amo fin a la fin d’avuost il Cafè Carsuot ad Ardez (fotografia: Andri Netzer).

Remy Bailloux (a schnestra), Lucie Bailloux e Georg Hammer mainan amo fin a la fin d’avuost il Cafè Carsuot ad Ardez (fotografia: Andri Netzer).

Cafè e delicatezzas invezza da cifras

Daspö ils 1. da lügl es darcheu avert il Cafè Carsuot ad Ardez. Cun pastizaria fatta in chasa e specialitats dan trais giuvens affarists nouva vita al local. Il cafè resta avert però be fin a la fin dad avuost.

Möchten Sie weiterlesen?

Ja. Ich bin Abonnent.

EP_Mockup

Login

Ja. Ich habe noch kein Konto.

Registrieren

Ja. Ich benötige ein Abo.

Abo-Angebote

Mein Mehrwert:

  • Wissen was im Engadin läuft
  • Viel Hintergrundinformationen
  • Lesevergnügen und Unterhaltung mit Reportagen, Interviews, Portraits, Blogs...
  • Zugang zu jedem Online-Artikel
  • Regelmässig informative Beilagen

Noch keine Kommentare