Remy Bailloux (a schnestra), Lucie Bailloux e Georg Hammer mainan amo fin a la fin d’avuost il Cafè Carsuot ad Ardez (fotografia: Andri Netzer).

Remy Bailloux (a schnestra), Lucie Bailloux e Georg Hammer mainan amo fin a la fin d’avuost il Cafè Carsuot ad Ardez (fotografia: Andri Netzer).

Cafè e delicatezzas invezza da cifras

Daspö ils 1. da lügl es darcheu avert il Cafè Carsuot ad Ardez. Cun pastizaria fatta in chasa e specialitats dan trais giuvens affarists nouva vita al local. Il cafè resta avert però be fin a la fin dad avuost.

Stübgiar economia e lura as lantschar i’l muond da las cifras e scha pussibel far carriera pro üna gronda firma. Quai sarà il böt da blers chi tschernan quella via professiunala «economica». Ma na uschè ...

Möchten Sie weiterlesen?

Anmelden und weiterlesen

Noch keine Kommentare