HomePolitikWirtschaftTourismusBildung/SozialesKulturSportBlaulichtGesundheitNatur/Umwelt

Richard à Porta, il president da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa, as metta a disposiziun per ün’ulteriura perioda d’uffizi (fotografia: mad).

Richard à Porta, il president da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa, as metta a disposiziun per ün’ulteriura perioda d’uffizi (fotografia: mad).

«Per la gastronomia vegna greiv»

Eir l’economia in Engiadina Bassa patischa da la pandemia actuala. La fin da quist mais ha lö la radunanza generala da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa. Eir quist on be in fuorma per scrit.

Möchten Sie weiterlesen?

Ja. Ich bin Abonnent.

EP_Mockup

Login

Haben Sie noch kein Konto?
Registrieren Sie sich hier

Ja. Ich benötige ein Abo.

Abo-Angebote

Mein Mehrwert:

  •  Wissen was im Engadin läuft
  •  Viel Hintergrundinformationen
  •  Lesevergnügen und Unterhaltung mit Reportagen, Interviews, Portraits, Blogs...
  •  Zugang zu jedem Online-Artikel
  •  Regelmässig informative Beilagen

Noch keine Kommentare

1000/1000
  • Vorsorgespezialist Generalagentur
  • ABWARTSSTELLE
  • cofox.ch
  • Pontresina Wochentipp
  • TAKE AWAY
  • Arbeiten in den Bergen
  • EDITUR
  • Gesucht im Oberengadin
  • elektro koller
  • 2½- bis 3½-Zimmer
  • Privat zu verkaufen
  • Midnight
  • CUMÜN DA SCUOL
  • Collavuratur servezzan tecnic (100%)
  • Gesucht im Oberengadin