Richard à Porta, il president da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa, as metta a disposiziun per ün’ulteriura perioda d’uffizi (fotografia: mad).

Richard à Porta, il president da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa, as metta a disposiziun per ün’ulteriura perioda d’uffizi (fotografia: mad).

«Per la gastronomia vegna greiv»

Eir l’economia in Engiadina Bassa patischa da la pandemia actuala. La fin da quist mais ha lö la radunanza generala da la Società da commerzi e mansteranza Engiadina Bassa. Eir quist on be in fuorma per scrit.

Möchten Sie weiterlesen?

Ja. Ich bin Abonnent.

EP_Mockup

Login

Ja. Ich habe noch kein Konto.

Registrieren

Ja. Ich benötige ein Abo.

Abo-Angebote

Mein Mehrwert:

  • Wissen was im Engadin läuft
  • Viel Hintergrundinformationen
  • Lesevergnügen und Unterhaltung mit Reportagen, Interviews, Portraits, Blogs...
  • Zugang zu jedem Online-Artikel
  • Regelmässig informative Beilagen

Noch keine Kommentare