Necrolog d’üna inamureda
Eau d’he lascho mieu cour i’l Gran Bar Pasticceria Klainguti, mieus sömmis traunter duos amarettis implieus d’üna crema al zabaione. Ed eau d’he pers la testa, cur ch’eau d’he udieu ch’üna tradiziun grischuna piglia fin a Genova. La pastizaria Fratelli Klainguti dvainta victima dal coronavirus.
Uschè as preschainta il «Klainguti» oz sün la Piazza Soziglia a Genova (fotografia: Stephanie Roth).
Ils fuorns restan fraids, sülla credenza da marmel al bar nu tunan pü las tazzas d’espresso, ils schefs Fabrizio e Sauro Ubaldi nu fichan pü las quittaunzas ill’aguotta sper la cassa.A Genova vo la fama, cha il 1828 sajan ...
Möchten Sie weiterlesen?
Liebe Abonnent:innen, bitte registrieren Sie sich einmalig in Ihrem Profil um weiterlesen zu können. Klicken Sie dazu auf "anmelden".
Liebe Nicht-Abonnent:innen finden Sie die Informationen zu unseren Abo-Angeboten unter "unsere Abos".
Wir wünschen eine interessante Lektüre und viel Lesespass.
Diskutieren Sie mit
anmelden, um Kommentar zu schreiben