Ingon po festagiar l’associaziun Bio Suisse seis 40avel giubileum. Bio Grischun gratulescha cun üna biera grischuna cun ingredienzas da Degen fin Müstair.
03.08.2021 4 min
Link kopieren
E-Mail
Facebook
Whatsapp
Linkedin
X
Reddit
Il bierer Christian Schneider (a schnestra) e’l mainagestiun Reto Rauch prouvan co cha la biera gusta (fotografia: Dominik Täuber).
Chi nu cugnuoscha il logo cul büttel (tud. Bio-Knospe) chi muossa cha’l paur, la paura, prodüa tenor il standard da la producziun biologica? Daspö sia fundaziun al principi da settember 1981 es dvantada l’associaziun Bio ...
Möchten Sie weiterlesen?
Um den Artikel in voller Länge lesen zu können abonnieren Sie die «Engadiner Post/Posta Ladina» oder loggen Sie sich ein. Wir wünschen eine interessante Lektüre.
Diskutieren Sie mit
Login, um Kommentar zu schreiben