L’agronom Andi Brechbühl ha lavurà in differents pajais e continents. Pro bleras da sias activitats han giovà e giouvan plantas aromaticas üna rolla. Actualmaing prodüa’l likör e prodots dad iva a Tschlin.
05.01.2023 6 min
Link kopieren
E-Mail
Facebook
Whatsapp
Linkedin
X
Reddit
Il likör d’iva cha Andi Brechbühl ha prodüt a Tschlin es pront per pakettar e trametter (fotografia: Flurin Andry).
In ün dals locals da l’anteriura bieraria da Tschlin as vezza butiglias amo vödas, etikettas, troclas e sachs da zücher, in ün oter local sün maisa differents recipiaints da metal ed i’l terz üna gronda ...
Möchten Sie weiterlesen?
Um den Artikel in voller Länge lesen zu können abonnieren Sie die «Engadiner Post/Posta Ladina» oder loggen Sie sich ein. Wir wünschen eine interessante Lektüre.
Diskutieren Sie mit
Login, um Kommentar zu schreiben