Pella Furnaria Grond SA in Engiadin’Ota sun ingredienzas regiunelas importantas. Uscheja ütiliseschan els per lur prodots farina da furmaint grischun. Il furner e mainagestiun Didier Grond ho raquinto che sfidas cha quista regiunalited ho gieu al cumanzamaint.
05.07.2024FMR 3 min
Link kopieren
E-Mail
Facebook
Whatsapp
Linkedin
X
Reddit
Didier Grond, il furner da Segl Maria chi ütilisescha furmaint grischun per sieus prodots (fotografia: mad).
Tuot ho cumanzo avaunt var tschinch u ses ans cun üna discussiun traunter furner e muliner davart l’avegnir e la derivanza da farina. Els haun vis cha la Migros vaiva pruvo da fer farina regiunela da furmaint da l’Engiadina Bassa – sainza ...
Möchten Sie weiterlesen?
Um den Artikel in voller Länge lesen zu können abonnieren Sie die «Engadiner Post/Posta Ladina» oder loggen Sie sich ein. Wir wünschen eine interessante Lektüre.
La FMR (Fundaziun Medias Rumantschas) furnischa cuntegns medials scrits (per exaimpel texts e graficas) e fotografias per mans da las medias rumantschas. Ella scriva seis artichels in tuot ils tschinch idioms ed in rumantsch grischun. La FMR incumbenzescha eir a persunas rumantschas dastrusch e lontan da scriver columnas sur da quai chi tils occupa illa vita da minchadi.
Diskutieren Sie mit
Login, um Kommentar zu schreiben