Il perit in chosa d’aua da baiver, Uli Lippuner, pro l’inchasch (fotografia: Jon Duschletta).

Il perit in chosa d’aua da baiver, Uli Lippuner, pro l’inchasch (fotografia: Jon Duschletta).

L’aua da baiver merita daplü attenziun

L’access ad aua netta es hozindi – almain in nossa cuntrada – talmaing evidaint, chi suvenz vain invlüdà, d’inuonder cha l’aua vain e che chi douvra per mantgnair ün tal provedimaint. A Zernez ed illa Val Sarsura dà la sanaziun dal provedimaint d’aua da baiver occassiun da guardar davo las culissas.

Bod ninglur sül muond daja il privilegi, da pudair baiver aua frais-cha e netta directamaing davent da la spina, uschè, sco in Svizra. Ma dingionder vain l’aua da baiver chi cula our’d spina, e, che voula, per garantir ...

Möchten Sie weiterlesen?

Anmelden und weiterlesen

Noch keine Kommentare