L’essenza da la Val S-charl
Il prüm scolaras e scolars, davo indigens ed eir ün pêr giasts: In venderdi e sonda han tuots observà a Scuol in Gurlaina co chi’s po destillar ölis eterics our da plantas da la Val S-charl, la val chi collia l’Engiadina culla Val Müstair.
Flurina Walter e seis figl Loris prodüan svessa ün öt cun l’öli eteric da la Val S-charl (fotografia: Angelika Abderhalden).
«In tuot vaina destillà in duos dis 3,5 liters ölis eterics», disch Andi Brechbühl chi ha sviluppà il proget correspundent per incumbenza da l’Unesco Biosfera Engiadina e Val Müstair, «bundant ...
Möchten Sie weiterlesen?
Liebe Abonnent:innen, bitte registrieren Sie sich einmalig in Ihrem Profil um weiterlesen zu können. Klicken Sie dazu auf "anmelden".
Liebe Nicht-Abonnent:innen finden Sie die Informationen zu unseren Abo-Angeboten unter "unsere Abos".
Wir wünschen eine interessante Lektüre und viel Lesespass.
Diskutieren Sie mit
anmelden, um Kommentar zu schreiben