L’essenza da la Val S-charl
Il prüm scolaras e scolars, davo indigens ed eir ün pêr giasts: In venderdi e sonda han tuots observà a Scuol in Gurlaina co chi’s po destillar ölis eterics our da plantas da la Val S-charl, la val chi collia l’Engiadina culla Val Müstair.
Flurina Walter e seis figl Loris prodüan svessa ün öt cun l’öli eteric da la Val S-charl (fotografia: Angelika Abderhalden).
«In tuot vaina destillà in duos dis 3,5 liters ölis eterics», disch Andi Brechbühl chi ha sviluppà il proget correspundent per incumbenza da l’Unesco Biosfera Engiadina e Val Müstair, «bundant ...
Spezial-Angebot
Abonnieren Sie jetzt die «Engadiner Post/Posta Ladina» und profitieren Sie aktuell von unserem Spezialangebot: Lösen Sie ein Jahresabonnement und wir schenken Ihnen ein Einkaufsgutschein von Migros im Wert von Fr. 40.– Angebot gültig bis 01.06.2024.
Diskutieren Sie mit
anmelden, um Kommentar zu schreiben